Thuis

WEIFANG BETTER CERAMICS CO.,LTD Bedrijfsprofiel

Bedrijfsprofiel

     WEIFANG BETER KERAMIEKco., Ltd is een professionele productie van Reactie Gesinterd Siliciumcarbide (RBSiC) of Silincon Geïnfiltreerde de keramiekondernemingen die van het Siliciumcarbide (SiSiC), wordt Ons bedrijf in gaomistad gevestigd in het jiaodongschiereiland wordt gevestigd en shandong binnenlandse verbinding, in het westen van toeristenstad van Qingdao, esst aan de stad van de wereldvlieger van weifang, het grondgebied van geschikt vervoer, geschikte spoorwegweg van Qingdao-luchthaven slechts 40 minuten, heten wij warm nieuwe en oude klanten welkom om inspectie te planten.

     De BETERE producten van RBSiC (SiSiC) hebben stabiele prestaties en de uitstekende kwaliteit, heeft Ons bedrijf ISO9001-de certificatie van het kwaliteitssysteem overgegaan. Het RBSiC (SiSiC) Product heeft hardheid met hoge weerstand, hoge, weerstand op hoge temperatuur, slijtageweerstand, corrosieweerstand, oxydatieweerstand, thermische schokweerstand, goede thermische schokweerstand, goed warmtegeleidingsvermogen, hoge thermische efficiency, enz. Onze Producten worden wijd toegepast in het materiaal van de het stofverwijdering van de elektrische centraleontzwaveling, ceramische oven op hoge temperatuur, staal dovende oven, mijn materiële sorterende cycloon, enz., omvatten de het productcategorieën van RBSiC (SiSiC) de pijp van de Ontzwavelingsnevel, de branderpijpen van RBSiC (SiSiC), de stralingspijp van RBSiC (SiSiC), de warmtewisselaar van RBSiC (SiSiC), de stralen van RBSiC (SiSiC), de rollen van RBSiC (SiSiC) de voering, van RBSic (SiSiC) ect.

    Heeft BETER een professioneel onderzoek en het de vormontwikkelingsteam van het ontwikkelingsontwerp, kan volgens het verzoek van de klant allerlei producten worden aangepast. „Het is onder de strenge eenheids“ principe van de ondernemingsintegriteit, constant uitbarstings nieuwe slepen, technologie geweest aangezien de kern, achtingskwaliteit als leven, klanten als god, oprecht dient om u van de hoogste verhouding van de producten van het siliciumcarbide te voorzien, hoogte - het ontwerpwijziging van het kwaliteitsproduct en de uiterst nauwgezette naverkoopdienst.

    Wij geloven altijd dat hoogte - de kwaliteitsproducten en de oprechte dienst zijn de enige waarborg handhaven klantensamenwerking op lange termijn met me.

 

Fabriek en Productendetails: 

 

China WEIFANG BETTER CERAMICS CO.,LTD Bedrijfsprofiel 0

China WEIFANG BETTER CERAMICS CO.,LTD Bedrijfsprofiel 1

 

 

 

Bekijk meer over ons
ons bedrijf

Op 5 Mei, 2008, Beter de Keramiekco. van Weifang, gevestigd Ltd

 

Op 11 Augustus, 2008, is Eerste vacuüm het sinteren furnance klaar beter Keramiek.

 

In April, 2009, de de tekstkwalificatie van de nevelpijp.

 

Op 25 Oct, 2009, is Tweede vacuüm het sinteren furnance klaar.

 

In Mei, 2010, de de tekstkwalificatie van branderbuizen, en de orde van de beginopbrengst.

 

Voor Sep, 2011, is Derde vacuüm het sinteren furnance klaar beter Machines.

 

In Mei, 2013. Het technische team opstelling.

 

In Juli, 2014. De productielijn en tekstmachines van rol en straal zijn klaar.

 

In Mei, 2015. Vooruit vacuüm het sinteren furnance is klaar.

 

Voor 20 Sep, 2017, is Vijfde vacuüm het sinteren furnance klaar.

WEIFANG BETTER CERAMICS CO.,LTD WEIFANG BETTER CERAMICS CO.,LTD WEIFANG BETTER CERAMICS CO.,LTD WEIFANG BETTER CERAMICS CO.,LTD WEIFANG BETTER CERAMICS CO.,LTD WEIFANG BETTER CERAMICS CO.,LTD
1 2 3 4 5 6
Bedrijf Details

Grote Markt

Noord-Amerika

Zuid-Amerika

West-Europa

Oost-Europa

Oost-Azië

Zuidoost-Azië

Midden-Oosten

Afrika

Wereldwijd

Type Business

Fabrikant

Exporteur

Merken : BD

Aantal werknemers : 180~210

Opgericht Jaar : 2008

Export pct : 50% - 60%

Certificaten

Onze Producten Hebben Vele Certificaten Overgegaan.

China WEIFANG BETTER CERAMICS CO.,LTD Certificaten