WEIFANG BETER KERAMIEKco., LTD

    De wereldberoemde Vervaardiging Reactie In entrepot van het Siliciumcarbide

Thuis
Producten
Over ons
Fabrieksreis
Kwaliteitscontrole
Contacteer ons
Vraag een offerte aan
Thuis

WEIFANG BETTER CERAMICS CO.,LTD

Van goede kwaliteit Sisicstraal voor verkoop
De stralende Geleverde buis Betere Keramiek is zeer goede kwaliteit en snelle levertijd. Zij zijn professioneel in het doen van SiSiC-producten.

—— Roshan Gudekar

Wij zijn zeer gelukkig om Betere Keramiek van Internet te zoeken dat wij Stralen en rollen van SiSiC.it's-goed aan coopearte met hen nodig hebben.

—— Nobuo Tezuka

Wij hebben met Betere Keramiek vaak samengewerkt, zijn Hun productenkwaliteit en prijs goed. Wij zullen zaken met hen blijven doen.

—— Maura Mantia

Ik ben online Chatten Nu

WEIFANG BETTER CERAMICS CO.,LTD

1 2 3 4 5 6
WEIFANG BETTER CERAMICS CO.,LTD WEIFANG BETTER CERAMICS CO.,LTD WEIFANG BETTER CERAMICS CO.,LTD WEIFANG BETTER CERAMICS CO.,LTD WEIFANG BETTER CERAMICS CO.,LTD WEIFANG BETTER CERAMICS CO.,LTD
公司大门 厂内 workshopfurnance Onze Team ISO

Bedrijf Details:

Type Business : Fabrikant
Exporteur
Grote Markt : Noord-Amerika
Zuid-Amerika
West-Europa
Oost-Europa
Oost-Azië
Zuidoost-Azië
Midden-Oosten
Afrika
Wereldwijd
Merken : BD
Aantal werknemers : 180~210
Opgericht Jaar : 2008
Export pct : 50% - 60%

     WEIFANG BETER KERAMIEKco., Ltd is een professionele productie van Reactie Gesinterd Siliciumcarbide (RBSiC) of Silincon Geïnfiltreerde de keramiekondernemingen die van het Siliciumcarbide (SiSiC), wordt Ons bedrijf in gaomistad gevestigd in het jiaodongschiereiland wordt gevestigd en shandong binnenlandse verbinding, in het westen van toeristenstad van Qingdao, esst aan de stad van de wereldvlieger van weifang, het grondgebied van geschikt vervoer, geschikte spoorwegweg van Qingdao-luchthaven slechts 40 minuten, heten wij warm nieuwe en oude klanten welkom om inspectie te planten.

     De BETERE producten van RBSiC (SiSiC) hebben stabiele prestaties en de uitstekende kwaliteit, heeft Ons bedrijf ISO9001-de certificatie van het kwaliteitssysteem overgegaan. Het RBSiC (SiSiC) Product heeft hardheid met hoge weerstand, hoge, weerstand op hoge temperatuur, slijtageweerstand, corrosieweerstand, oxydatieweerstand, thermische schokweerstand, goede thermische schokweerstand, goed warmtegeleidingsvermogen, hoge thermische efficiency, enz. Onze Producten worden wijd toegepast in het materiaal van de het stofverwijdering van de elektrische centraleontzwaveling, ceramische oven op hoge temperatuur, staal dovende oven, mijn materiële sorterende cycloon, enz., omvatten de het productcategorieën van RBSiC (SiSiC) de pijp van de Ontzwavelingsnevel, de branderpijpen van RBSiC (SiSiC), de stralingspijp van RBSiC (SiSiC), de warmtewisselaar van RBSiC (SiSiC), de stralen van RBSiC (SiSiC), de rollen van RBSiC (SiSiC) de voering, van RBSic (SiSiC) ect.

    Heeft BETER een professioneel onderzoek en het de vormontwikkelingsteam van het ontwikkelingsontwerp, kan volgens het verzoek van de klant allerlei producten worden aangepast. „Het is onder de strenge eenheids“ principe van de ondernemingsintegriteit, constant uitbarstings nieuwe slepen, technologie geweest aangezien de kern, achtingskwaliteit als leven, klanten als god, oprecht dient om u van de hoogste verhouding van de producten van het siliciumcarbide te voorzien, hoogte - het ontwerpwijziging van het kwaliteitsproduct en de uiterst nauwgezette naverkoopdienst.

    Wij geloven altijd dat hoogte - de kwaliteitsproducten en de oprechte dienst zijn de enige waarborg handhaven klantensamenwerking op lange termijn met me.

 

Fabriek en Productendetails: 

 

 

 

 

Contactgegevens
WEIFANG BETTER CERAMICS CO.,LTD

Contactpersoon: Ms. Alice Zhang

Tel.: 86-536-2693828

Fax: 86-536-2667818

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)